Grote brandstoflekkage door geschaarde vrachtwagen N15 Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Woensdagmiddag is de N15 ter hoogte van afslag Rozenburg Centrum afgesloten geweest na een eenzijdig ongeval met een vrachtwagen. De hulpdiensten gingen met spoed ter plaatse na een melding van een ongeval met een beknelling, ter plaatse bleek hier geen sprake van te zijn.

Door nog onbekende oorzaak verloor de vrachtwagenchauffeur de macht over het stuur waarna de vrachtwagen schaarde en hiermee de weg blokkeerde.  Na het eenzijdige ongeval is een onderzoek ingesteld, vanwege een grote brandstoflekkage zal de weg nog voor een onbepaalde tijd afgesloten blijven, de chauffeur raakte slechts lichtgewond.

Foto: Wilco Gijben | Politie eenheid Rotterdam

ByTAladCMAATX13

- Advertisement -

Gerelateerd