Metershoge vlammen door ontplofte vrachtwagen met gasflessen A35 Bornerbroek

woensdag 24 september 2014 11:09

Bornerbroek – Op de A35 ter hoogte van Bornerbroek is woensdagochtend een vrachtwagen met gasflessen geëxplodeerd, dit gebeurde nadat het voertuig door nog onbekende oorzaak vlam vatte. Tussen Almelo en knooppunt Azelo is de weg afgesloten geweest, volgens getuigen liepen andere auto’s ook schade op.

Omstreeks 09:30 kon de weg weer worden vrijgegeven, zo liet de VID weten. Naar de toedracht van de brand zal een nader onderzoek worden ingesteld, zover bekend raakte er niemand gewond bij het incident.

Foto : Jeff Fidder

ByRpUitIEAAKAMY

 

0 reacties

Metershoge vlammen door ontplofte vrachtwagen met gasflessen A35 Bornerbroek
Schrijver:

 

 

Bornerbroek – Op de A35 ter hoogte van Bornerbroek is woensdagochtend een vrachtwagen met gasflessen geëxplodeerd, dit gebeurde nadat het voertuig door nog onbekende oorzaak vlam vatte. Tussen Almelo en knooppunt Azelo is de weg afgesloten geweest, volgens getuigen liepen andere auto’s ook schade op.

Omstreeks 09:30 kon de weg weer worden vrijgegeven, zo liet de VID weten. Naar de toedracht van de brand zal een nader onderzoek worden ingesteld, zover bekend raakte er niemand gewond bij het incident.

Foto : Jeff Fidder

ByRpUitIEAAKAMY

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!