zondag, november 28, 2021
3.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Rookontwikkeling in pand Shell Weena Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Brandweerlieden zijn woensdagmiddag met spoed ter plaatse gegaan naar het Shellgebouw aan het Weena na een brandmelding. Voorbijgangers zagen zwarte rookontwikkeling vanuit het pand komen waarna de brandweer werd gealarmeerd. Of er uiteindelijk sprake was van brand in het pand van Shell is niet bekend, wel is een ambulance met spoed ter plaatse gekomen om iemand te behandelen. Uiteindelijk kon de brandweer vertrekken, kort hierop kregen zij weer een vervolgmelding.

IMG-20140924-WA0014

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -