Rookontwikkeling in pand Shell Weena Rotterdam

woensdag 24 september 2014 15:00

Rotterdam – Brandweerlieden zijn woensdagmiddag met spoed ter plaatse gegaan naar het Shellgebouw aan het Weena na een brandmelding. Voorbijgangers zagen zwarte rookontwikkeling vanuit het pand komen waarna de brandweer werd gealarmeerd. Of er uiteindelijk sprake was van brand in het pand van Shell is niet bekend, wel is een ambulance met spoed ter plaatse gekomen om iemand te behandelen. Uiteindelijk kon de brandweer vertrekken, kort hierop kregen zij weer een vervolgmelding.

IMG-20140924-WA0014

 

0 reacties

Rookontwikkeling in pand Shell Weena Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Brandweerlieden zijn woensdagmiddag met spoed ter plaatse gegaan naar het Shellgebouw aan het Weena na een brandmelding. Voorbijgangers zagen zwarte rookontwikkeling vanuit het pand komen waarna de brandweer werd gealarmeerd. Of er uiteindelijk sprake was van brand in het pand van Shell is niet bekend, wel is een ambulance met spoed ter plaatse gekomen om iemand te behandelen. Uiteindelijk kon de brandweer vertrekken, kort hierop kregen zij weer een vervolgmelding.

IMG-20140924-WA0014

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!