Werkstraf voor automobiliste na dodelijk ongeval Aveling Hoogvliet

Date:

Share post:

Hoogvliet – De 23-jarige automobiliste die op 7 mei 2013 een 87-jarige man op het zebrapad op de Aveling doodreed heeft een strafeis van 100 uur werkstraf opgelegd gekregen van justitie. Uit onderzoek is gebleken dat de 23-jarige vrouw niet te hard reed en ook niet onder invloed van alcohol of verdovende middelen was.

Na het fatale ongeval is de vrouw nog onder hypnose geweest om op deze manier het beeld van de aanrijding terug te halen zodat de exacte toedracht opgehelderd kon worden. Op het moment van het ongeval heeft de vrouw, die tevens verpleegster is nog eerste hulp verleend aan het 87-jarige slachtoffer, hij is door onoplettendheid over het hoofd gezien. Mocht het zo zijn dat de vrouw nog een keer gepakt wordt zal zij haar rijbewijs voor lange tijd kwijtraken, aldus justitie.

Foto’s : Archief

07-05-13-Aveling-Hoogvliet-Aanrijding1 07-05-13-Aveling-Hoogvliet-Aanrijding2 07-05-13-Aveling-Hoogvliet-Aanrijding3

 

- Advertisement -

Gerelateerd