Wilde achtervolging na carjacking Rochussenstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Na een carjacking op de Rochussenstraat heeft de politie in de nacht van dinsdag op woensdag achter de daders aan gezeten. Op de Rochussenstraat stond het slachtoffer toen twee mannen met een vuurwapen op hem af kwamen lopen, onder bedreiging moest hij zijn auto en enkele persoonlijke bezittingen afstaan waarna zij op de vlucht sloegen.

Op basis van het doorgegeven signalement en het kenteken van de gestolen auto werd de auto door zoekende eenheden van de politie gespot. Toen de daders vol gas op de vlucht sloegen werd een achtervolging ingezet die gepaard ging met hoge snelheden. Ondanks de grote inzet van de politie wist de dader te ontkomen, inmiddels wordt er uitgekeken naar de auto en stelt de politie een nader onderzoek in naar de gewapende roofoverval.

- Advertisement -

Gerelateerd