Zoekactie naar straatrover Ooltgensplaatweg Rotterdam

woensdag 24 september 2014 13:45

Rotterdam – De politie is op zoek naar de dader van een laffe straatroof aan de Ooltgensplaatweg, dit gebeurde rond 13:30. Hier werd een passant het slachtoffer van de straatrover die op zijn beurt de halsketting van de nek van het slachtoffer trok. Op dit moment zoekt de politie naar de dader die weg is gevlucht in de richting van de Sliedrechtstraat.

Tijdens de straatroof droeg de licht getinte man een zwart jack met daaronder een blauwe broek. Indien u informatie heeft over de straatroof verzoekt de politie contact op te nemen via 0900-8844 of Anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Zoekactie naar straatrover Ooltgensplaatweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is op zoek naar de dader van een laffe straatroof aan de Ooltgensplaatweg, dit gebeurde rond 13:30. Hier werd een passant het slachtoffer van de straatrover die op zijn beurt de halsketting van de nek van het slachtoffer trok. Op dit moment zoekt de politie naar de dader die weg is gevlucht in de richting van de Sliedrechtstraat.

Tijdens de straatroof droeg de licht getinte man een zwart jack met daaronder een blauwe broek. Indien u informatie heeft over de straatroof verzoekt de politie contact op te nemen via 0900-8844 of Anoniem via 0800-7000.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!