donderdag, oktober 28, 2021
14.9 C
Rotterdam
donderdag 28 oktober 2021

Jongen (15) zwaargewond na val van dak Alverstraat Hoogvliet

Hoogvliet- Afgelopen avond omstreeks 19:52 uur kwam er bij de meldkamer ambulance van Rotterdam – Rijnmond een alarmerend telefoontje binnen dat er een jongeman van hoogte gevallen was in een slooppand aan de Alverstraat te Hoogvliet. Hierop is naast een ambulance ook het Mobiel Medisch Team opgeroepen om ondersteuning te bieden i.v.m. de mogelijke aard van het letsel.

Kort na deze alarmering is ook de brandweer gealarmeerd om met een tankautospuit en hoogwerker ter plaatse te komen aangezien het slachtoffer op het dak van de ingang van het pand terecht was gekomen.

Een groep jongeren had zich de toegang verschaft tot een aldaar gelegen slooppand en waren uit baldadigheid spullen naar beneden aan het gooien waarbij een 15 jarige jongeman het evenwicht is verloren. Hij is met een kast welke hij vast hield enkele meters naar beneden gevallen en belande uiteindelijk op het dak van de ingang van het slooppand en is hierbij zwaar gewond geraakt.

De 15 jarige jongeman is door het ambulancepersoneel en het MTT ter plaatse gestabiliseerd op een wervelplank waarop hij door de brandweer stabiel naar beneden gehaald is. De jongeman is hierna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd voor verder onderzoek van het letsel en om de juiste medische zorg te krijgen.

Op het plaats van het incident was nog één vriend van de zwaargewonde jongeman ter plaatse van de groep waar zij mee waren en deze is door de politie aangehouden. Deze vriend is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau Zuidplein waar de recherche er verder mee aan de slag gaat.

Naar de rest van de groep die ter plaatse zijn geweest en ter stond na dat de jongeman gevallen is weg zijn gegaan stelt de politie een onderzoek in. Uit gesprekken met buurtbewoners van het betrokken pand is gebleken dat er al de hele week jongeren in het bewuste pand rondhangen. Men schijnt hierover al eerder met de politie te hebben gebeld echter zijn zij tot aan het ongeval van deze avond daar naar zeggen nog niet ter plaatse geweest.

Foto: Kevin Schenk zie meer op 112-rijnmond.nl

image
<

Related Articles

Gezin overvallen in woning aan Berkendaal in Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is een onderzoek gestart naar een woningoverval aan de Berkendaal. Daar...

Verkeersregelaar onder invloed krijgt het aan de stok met automobilist in Bergambacht

0
Bergambacht - De politie heeft dinsdagmiddag rond 12.10 uur een verkeersregelaar aangehouden nadat hij het...

Politie toont in Opsporing Verzocht beelden van verdachten 20 autobranden in Ede

0
Ede - Het televisieprogramma Opsporing Verzocht heeft dinsdagavond beelden getoond van drie jongens die ervan...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Kleuters aan de slag als marktkooplui op Centrummarkt

Kleuters aan de slag als marktkooplui op Centrummarkt [...]

Supportersgroeperingen reageren op Feyenoord-leiding

Supportersgroeperingen reageren op Feyenoord-leiding [...]

Sloop achterzijde hoofdpostkantoor aan Rodezand

Sloop achterzijde hoofdpostkantoor aan Rodezand [...]

1e paal nieuw onderwijs- en revalidatiecentrum in Schiebroek

1e paal nieuw onderwijs- en revalidatiecentrum in Schiebroek [...]

Bestuur Feyenoord: investeerder afgehaakt door bedreigingen

Bestuur Feyenoord: investeerder afgehaakt door bedreigingen [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,074VolgersVolg