dinsdag, juni 22, 2021
13 C
Rotterdam
dinsdag 22 juni 2021

Jongen (15) zwaargewond na val van dak Alverstraat Hoogvliet

Hoogvliet- Afgelopen avond omstreeks 19:52 uur kwam er bij de meldkamer ambulance van Rotterdam – Rijnmond een alarmerend telefoontje binnen dat er een jongeman van hoogte gevallen was in een slooppand aan de Alverstraat te Hoogvliet. Hierop is naast een ambulance ook het Mobiel Medisch Team opgeroepen om ondersteuning te bieden i.v.m. de mogelijke aard van het letsel.

Kort na deze alarmering is ook de brandweer gealarmeerd om met een tankautospuit en hoogwerker ter plaatse te komen aangezien het slachtoffer op het dak van de ingang van het pand terecht was gekomen.

Een groep jongeren had zich de toegang verschaft tot een aldaar gelegen slooppand en waren uit baldadigheid spullen naar beneden aan het gooien waarbij een 15 jarige jongeman het evenwicht is verloren. Hij is met een kast welke hij vast hield enkele meters naar beneden gevallen en belande uiteindelijk op het dak van de ingang van het slooppand en is hierbij zwaar gewond geraakt.

De 15 jarige jongeman is door het ambulancepersoneel en het MTT ter plaatse gestabiliseerd op een wervelplank waarop hij door de brandweer stabiel naar beneden gehaald is. De jongeman is hierna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd voor verder onderzoek van het letsel en om de juiste medische zorg te krijgen.

Op het plaats van het incident was nog één vriend van de zwaargewonde jongeman ter plaatse van de groep waar zij mee waren en deze is door de politie aangehouden. Deze vriend is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau Zuidplein waar de recherche er verder mee aan de slag gaat.

Naar de rest van de groep die ter plaatse zijn geweest en ter stond na dat de jongeman gevallen is weg zijn gegaan stelt de politie een onderzoek in. Uit gesprekken met buurtbewoners van het betrokken pand is gebleken dat er al de hele week jongeren in het bewuste pand rondhangen. Men schijnt hierover al eerder met de politie te hebben gebeld echter zijn zij tot aan het ongeval van deze avond daar naar zeggen nog niet ter plaatse geweest.

Foto: Kevin Schenk zie meer op 112-rijnmond.nl

image
<

Related Articles

Drie aanhoudingen na gewapende overval bij 68-jarige Rotterdamse

0
Rotterdam - Maandagmiddag 21 juni heeft de politie drie mannen aangehouden, nadat zij een overval...

Gewonde bij steekincident in Zoetermeer

0
Zoetermeer - Maandagmiddag 21 juni is even na drie uur een man gewond geraakt bij...

Rotterdamse politie neemt illegaal Afrikaans hout in beslag bij importeur

0
Rotterdam - In een onderzoek naar een Nederlandse houtimporteur heeft de politie op maandag 21...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

'Ga woningen bouwen en laat ons DNA met rust'

'Ga woningen bouwen en laat ons DNA met rust' [...]

Drie mannen vast voor overval op 68-jarige vrouw in Charlois

Drie mannen vast voor overval op 68-jarige vrouw in Charlois [...]

Imposante aanblik 'Amazon' McDermott in Waalhaven

Imposante aanblik 'Amazon' McDermott in Waalhaven [...]

Automobilist naar ziekenhuis na ongeval op Rotterdam-Zuid

Automobilist naar ziekenhuis na ongeval op Rotterdam-Zuid [...]

Weer 13 insprekers langs raad over Feyenoord City

Weer 13 insprekers langs raad over Feyenoord City [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
7,990VolgersVolg