Jongen (15) zwaargewond na val van dak Alverstraat Hoogvliet

donderdag 25 september 2014 21:00

Hoogvliet- Afgelopen avond omstreeks 19:52 uur kwam er bij de meldkamer ambulance van Rotterdam – Rijnmond een alarmerend telefoontje binnen dat er een jongeman van hoogte gevallen was in een slooppand aan de Alverstraat te Hoogvliet. Hierop is naast een ambulance ook het Mobiel Medisch Team opgeroepen om ondersteuning te bieden i.v.m. de mogelijke aard van het letsel.

Kort na deze alarmering is ook de brandweer gealarmeerd om met een tankautospuit en hoogwerker ter plaatse te komen aangezien het slachtoffer op het dak van de ingang van het pand terecht was gekomen.

Een groep jongeren had zich de toegang verschaft tot een aldaar gelegen slooppand en waren uit baldadigheid spullen naar beneden aan het gooien waarbij een 15 jarige jongeman het evenwicht is verloren. Hij is met een kast welke hij vast hield enkele meters naar beneden gevallen en belande uiteindelijk op het dak van de ingang van het slooppand en is hierbij zwaar gewond geraakt.

De 15 jarige jongeman is door het ambulancepersoneel en het MTT ter plaatse gestabiliseerd op een wervelplank waarop hij door de brandweer stabiel naar beneden gehaald is. De jongeman is hierna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd voor verder onderzoek van het letsel en om de juiste medische zorg te krijgen.

Op het plaats van het incident was nog één vriend van de zwaargewonde jongeman ter plaatse van de groep waar zij mee waren en deze is door de politie aangehouden. Deze vriend is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau Zuidplein waar de recherche er verder mee aan de slag gaat.

Naar de rest van de groep die ter plaatse zijn geweest en ter stond na dat de jongeman gevallen is weg zijn gegaan stelt de politie een onderzoek in. Uit gesprekken met buurtbewoners van het betrokken pand is gebleken dat er al de hele week jongeren in het bewuste pand rondhangen. Men schijnt hierover al eerder met de politie te hebben gebeld echter zijn zij tot aan het ongeval van deze avond daar naar zeggen nog niet ter plaatse geweest.

Foto: Kevin Schenk zie meer op 112-rijnmond.nl

image
<

 

0 reacties

Jongen (15) zwaargewond na val van dak Alverstraat Hoogvliet
Schrijver:

 

 

Hoogvliet- Afgelopen avond omstreeks 19:52 uur kwam er bij de meldkamer ambulance van Rotterdam – Rijnmond een alarmerend telefoontje binnen dat er een jongeman van hoogte gevallen was in een slooppand aan de Alverstraat te Hoogvliet. Hierop is naast een ambulance ook het Mobiel Medisch Team opgeroepen om ondersteuning te bieden i.v.m. de mogelijke aard van het letsel.

Kort na deze alarmering is ook de brandweer gealarmeerd om met een tankautospuit en hoogwerker ter plaatse te komen aangezien het slachtoffer op het dak van de ingang van het pand terecht was gekomen.

Een groep jongeren had zich de toegang verschaft tot een aldaar gelegen slooppand en waren uit baldadigheid spullen naar beneden aan het gooien waarbij een 15 jarige jongeman het evenwicht is verloren. Hij is met een kast welke hij vast hield enkele meters naar beneden gevallen en belande uiteindelijk op het dak van de ingang van het slooppand en is hierbij zwaar gewond geraakt.

De 15 jarige jongeman is door het ambulancepersoneel en het MTT ter plaatse gestabiliseerd op een wervelplank waarop hij door de brandweer stabiel naar beneden gehaald is. De jongeman is hierna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd voor verder onderzoek van het letsel en om de juiste medische zorg te krijgen.

Op het plaats van het incident was nog één vriend van de zwaargewonde jongeman ter plaatse van de groep waar zij mee waren en deze is door de politie aangehouden. Deze vriend is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau Zuidplein waar de recherche er verder mee aan de slag gaat.

Naar de rest van de groep die ter plaatse zijn geweest en ter stond na dat de jongeman gevallen is weg zijn gegaan stelt de politie een onderzoek in. Uit gesprekken met buurtbewoners van het betrokken pand is gebleken dat er al de hele week jongeren in het bewuste pand rondhangen. Men schijnt hierover al eerder met de politie te hebben gebeld echter zijn zij tot aan het ongeval van deze avond daar naar zeggen nog niet ter plaatse geweest.

Foto: Kevin Schenk zie meer op 112-rijnmond.nl

image
<

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!