Man aangehouden na inrijden op agent Schuddebeursedijk Simonshaven

donderdag 25 september 2014 22:30

Simonshaven – Afgelopen avond omstreeks 22:00 uur heeft de politie een schot gelost op een voertuig na een achtervolging om de verdachte aan te houden die eerder op een politieagent was ingereden.

In Spijkenisse zagen agenten een auto rijden waarbij het vermoeden rees dat de bestuurder mogelijk onder invloed van alchohol verkeerde. Op het moment dat de bestuurder een stopteken voor zijn staandehouding negeerde hij deze en werd de achtervolging ingezet waaraan meerdere eenheden aan deelnamen.

Tijdens deze achtervolging werden hoge snelheden behaald waarbij de auto kort voor hij tot stilstand kwam ook nog een politieauto ramde op de Schuddebeursedijk te Simonshaven. Nadat de auto was klemgereden wilden de agenten de bestuurder aanhouden, echter dacht hij daar anders over en reed op één van de agenten in.

Hierop zag één agent zich genoodzaakt een schot te lossen op de auto waar na de bestuurder kon worden aangehouden. Hierbij is niemand gewond geraakt. Na de aanhouding is de bestuurder voor verder verhoor over gebracht naar het politiebureau. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) en de Forensische Opsporing (FO) is ter plaatse gekomen om onderzoek te toen en sporen veilig te stellen.

 

0 reacties

Man aangehouden na inrijden op agent Schuddebeursedijk Simonshaven
Schrijver:

 

 

Simonshaven – Afgelopen avond omstreeks 22:00 uur heeft de politie een schot gelost op een voertuig na een achtervolging om de verdachte aan te houden die eerder op een politieagent was ingereden.

In Spijkenisse zagen agenten een auto rijden waarbij het vermoeden rees dat de bestuurder mogelijk onder invloed van alchohol verkeerde. Op het moment dat de bestuurder een stopteken voor zijn staandehouding negeerde hij deze en werd de achtervolging ingezet waaraan meerdere eenheden aan deelnamen.

Tijdens deze achtervolging werden hoge snelheden behaald waarbij de auto kort voor hij tot stilstand kwam ook nog een politieauto ramde op de Schuddebeursedijk te Simonshaven. Nadat de auto was klemgereden wilden de agenten de bestuurder aanhouden, echter dacht hij daar anders over en reed op één van de agenten in.

Hierop zag één agent zich genoodzaakt een schot te lossen op de auto waar na de bestuurder kon worden aangehouden. Hierbij is niemand gewond geraakt. Na de aanhouding is de bestuurder voor verder verhoor over gebracht naar het politiebureau. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) en de Forensische Opsporing (FO) is ter plaatse gekomen om onderzoek te toen en sporen veilig te stellen.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!