Politiehelikopter ingezet na aantreffen stoffelijk overschot Mathenesserbrug Rotterdam

donderdag 25 september 2014 11:39

Rotterdam – Donderdagochtend hebben passanten de hulpdiensten ingeschakeld nadat zij vanaf de Mathenesserbrug iets zagen drijven in de Schie. Brandweerduikers kwamen ter plaatse en hebben zoekslagen gemaakt in het water, de politiehelikopter heeft assistentie verleend met behulp van een warmtebeeldcamera.

In het water werd een stoffelijk overschot aangetroffen, het betreft een 66 jarige Rotterdammer. Met behulp van een schepbrancard is het lichaam uit het water gehaald, leden van de Forensische Opsporing hebben een nader onderzoek ingesteld naar de doodsoorzaak.

 

0 reacties

Politiehelikopter ingezet na aantreffen stoffelijk overschot Mathenesserbrug Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Donderdagochtend hebben passanten de hulpdiensten ingeschakeld nadat zij vanaf de Mathenesserbrug iets zagen drijven in de Schie. Brandweerduikers kwamen ter plaatse en hebben zoekslagen gemaakt in het water, de politiehelikopter heeft assistentie verleend met behulp van een warmtebeeldcamera.

In het water werd een stoffelijk overschot aangetroffen, het betreft een 66 jarige Rotterdammer. Met behulp van een schepbrancard is het lichaam uit het water gehaald, leden van de Forensische Opsporing hebben een nader onderzoek ingesteld naar de doodsoorzaak.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!