Belgen hebben dubbel pech na autobrandje Jacques Dutilhweg Rotterdam

vrijdag 26 september 2014 00:14

Rotterdam -Een groep Belgen had donderdagavond dubbele pech toen de autoambulance kortsluiting maakte tijdens het transport van een defect voertuig. Één Belg was gestrand met zijn auto toen hij pech kreeg. Om de auto weer terug naar Belgie te krijgen werd de hulp van een aantal maten ingeroepen. Echter ging het verkeerd bij het tankstation op de Jacques Dutilhweg. In de omgeving van het katrol die de auto vast moest houden was een klein brandje ontstaan.

Door dit brandje had de autoambulance geen stroom meer. De schade werd nog erger toen een omstander besloot om een poederblusser leeg te spuiten. Een groot gedeelte lag onder de witte poeder. De brand zelf was wel uit maar bleek redelijk klein. Een bergingsbedrijf zal ter plaatse moeten komen om de twee voertuigen bij het tankstation weg te krijgen. Zij kunnen beiden niet meer zelfstandig rijden. De baas van de Belgen zal niet gelukkig zijn, want ze moesten om acht uur vrijdagmorgen terug zijn met de auto van de zaak.

autobrand-texaco-prinsenland-01 autobrand-texaco-prinsenland-02 autobrand-texaco-prinsenland-03 autobrand-texaco-prinsenland-04

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Belgen hebben dubbel pech na autobrandje Jacques Dutilhweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam -Een groep Belgen had donderdagavond dubbele pech toen de autoambulance kortsluiting maakte tijdens het transport van een defect voertuig. Één Belg was gestrand met zijn auto toen hij pech kreeg. Om de auto weer terug naar Belgie te krijgen werd de hulp van een aantal maten ingeroepen. Echter ging het verkeerd bij het tankstation op de Jacques Dutilhweg. In de omgeving van het katrol die de auto vast moest houden was een klein brandje ontstaan.

Door dit brandje had de autoambulance geen stroom meer. De schade werd nog erger toen een omstander besloot om een poederblusser leeg te spuiten. Een groot gedeelte lag onder de witte poeder. De brand zelf was wel uit maar bleek redelijk klein. Een bergingsbedrijf zal ter plaatse moeten komen om de twee voertuigen bij het tankstation weg te krijgen. Zij kunnen beiden niet meer zelfstandig rijden. De baas van de Belgen zal niet gelukkig zijn, want ze moesten om acht uur vrijdagmorgen terug zijn met de auto van de zaak.

autobrand-texaco-prinsenland-01 autobrand-texaco-prinsenland-02 autobrand-texaco-prinsenland-03 autobrand-texaco-prinsenland-04

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!