Belgen hebben dubbel pech na autobrandje Jacques Dutilhweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam -Een groep Belgen had donderdagavond dubbele pech toen de autoambulance kortsluiting maakte tijdens het transport van een defect voertuig. Één Belg was gestrand met zijn auto toen hij pech kreeg. Om de auto weer terug naar Belgie te krijgen werd de hulp van een aantal maten ingeroepen. Echter ging het verkeerd bij het tankstation op de Jacques Dutilhweg. In de omgeving van het katrol die de auto vast moest houden was een klein brandje ontstaan.

Door dit brandje had de autoambulance geen stroom meer. De schade werd nog erger toen een omstander besloot om een poederblusser leeg te spuiten. Een groot gedeelte lag onder de witte poeder. De brand zelf was wel uit maar bleek redelijk klein. Een bergingsbedrijf zal ter plaatse moeten komen om de twee voertuigen bij het tankstation weg te krijgen. Zij kunnen beiden niet meer zelfstandig rijden. De baas van de Belgen zal niet gelukkig zijn, want ze moesten om acht uur vrijdagmorgen terug zijn met de auto van de zaak.

autobrand-texaco-prinsenland-01 autobrand-texaco-prinsenland-02 autobrand-texaco-prinsenland-03 autobrand-texaco-prinsenland-04

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd