Onderzoek na overval op tabakszaak Slinge Rotterdam

vrijdag 26 september 2014 18:06

Rotterdam – Na een overval op een tabakszaak aan de Slinge heeft de politie vrijdagmiddag een onderzoek ingesteld. Een nog onbekende man stapte de tabakszaak binnen en bedreigde het aanwezige personeel met een vuurwapen. Met nog onbekende buit sloeg de verdachte hierna op de vlucht, diverse eenheden zijn op zoek naar de man, zover bekend zonder resultaat.

Indien u informatie heeft over de overval verzoekt de politie contact op te nemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Onderzoek na overval op tabakszaak Slinge Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Na een overval op een tabakszaak aan de Slinge heeft de politie vrijdagmiddag een onderzoek ingesteld. Een nog onbekende man stapte de tabakszaak binnen en bedreigde het aanwezige personeel met een vuurwapen. Met nog onbekende buit sloeg de verdachte hierna op de vlucht, diverse eenheden zijn op zoek naar de man, zover bekend zonder resultaat.

Indien u informatie heeft over de overval verzoekt de politie contact op te nemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!