Brandweer man gewond tijdens inzet grote brand Iependaal Rozenburg

zaterdag 27 september 2014 09:44

Rozenburg – Een woning aan het Iependaal is zaterdagochtend compleet weggevaagd na een explosie, tijdens de inzet van de brandweer raakte een brandweerman gewond aan zijn hand. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaats waarna er werd opgeschaald naar het sein “middelbrand”, dit werd al snel gevolgd door het sein “grote brand”.

De uitslaande brand was 40 minuten na de melding onder controle, een speciaal blussysteem is ingezet om brandhaarden in spouwmuren te kunnen blussen. Hoe de explosie in de woning heeft kunnen ontstaan is niet bekend, omliggende woningen zijn ontruimd, de bewoners hiervan kunnen waarschijnlijk vandaag niet meer terugkeren naar hun woningen.

Foto’s : Kevin Schenk

Image00013 Image00007 Image00001

 

0 reacties

Brandweer man gewond tijdens inzet grote brand Iependaal Rozenburg
Schrijver:

 

 

Rozenburg – Een woning aan het Iependaal is zaterdagochtend compleet weggevaagd na een explosie, tijdens de inzet van de brandweer raakte een brandweerman gewond aan zijn hand. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaats waarna er werd opgeschaald naar het sein “middelbrand”, dit werd al snel gevolgd door het sein “grote brand”.

De uitslaande brand was 40 minuten na de melding onder controle, een speciaal blussysteem is ingezet om brandhaarden in spouwmuren te kunnen blussen. Hoe de explosie in de woning heeft kunnen ontstaan is niet bekend, omliggende woningen zijn ontruimd, de bewoners hiervan kunnen waarschijnlijk vandaag niet meer terugkeren naar hun woningen.

Foto’s : Kevin Schenk

Image00013 Image00007 Image00001

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!