Meerdere gewonden door op hol geslagen paard Zuiderpark Rotterdam

zondag 28 september 2014 14:30

Rotterdam – In het Zuiderpark zijn zondagmiddag acht gewonden gevallen nadat een paard met daarachter een kar op hol sloeg. Door plotselinge geluiden van een trommel sloeg het paard op hol tijdens de Zuiderparkspelen, een evenement voor kinderen waarbij meerdere activiteiten georganiseerd zijn.

Toegesnelde hulpdiensten konden de slachtoffers stabiliseren, drie zijn er uiteindelijk met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Het paard is inmiddels gerust gesteld en onder controle. Zover bekend is het evenement niet afgelast.

Foto’s : Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

Image00005 Image00003 (1)

 

0 reacties

Meerdere gewonden door op hol geslagen paard Zuiderpark Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In het Zuiderpark zijn zondagmiddag acht gewonden gevallen nadat een paard met daarachter een kar op hol sloeg. Door plotselinge geluiden van een trommel sloeg het paard op hol tijdens de Zuiderparkspelen, een evenement voor kinderen waarbij meerdere activiteiten georganiseerd zijn.

Toegesnelde hulpdiensten konden de slachtoffers stabiliseren, drie zijn er uiteindelijk met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Het paard is inmiddels gerust gesteld en onder controle. Zover bekend is het evenement niet afgelast.

Foto’s : Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

Image00005 Image00003 (1)

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!