Bestelbus waardetransport schept scooterrijder Koperstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een scooterrijder is maandagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Koperstraat. Door nog onbekende oorzaak werd de scooterrijder geschept door een afslaande bestelbus van de waardetransport, deze kwam vanaf de Prins Alexanderlaan. Een ambulance is ter plaatse gekomen om het slachtoffer na te kijken op eventuele verwondingen, met pijn aan zijn borst is deze even later vervoerd naar het ziekenhuis waar hij verder onderzocht zal worden.

Door het ongeval liep de scooter aanzienlijke schade op, dit in tegenstelling tot de bestelbus. De inzittende van de waardetransport heeft moeten wachten tot politiepersoneel ter plaatse kwam tot deze zijn voertuig mocht verlaten. Wie uiteindelijk de schuldige is geweest bij de aanrijding zal de verzekering moeten bepalen.

- Advertisement -

Foto’s : Joëy Heijstek

20140929_172036 20140929_172253 20140929_172029

- Advertisement -

Gerelateerd