Fietsers geschept door automobilist Abram van Rijckevorselweg Capelle a/d IJssel

maandag 29 september 2014 10:09

Capelle aan den IJssel – Maandagochtend zijn twee fietsers gewond geraakt nadat zij werden geschept door een passerende automobilist op de Abram van Rijckevorselweg, dit ter hoogte van de Slotlaan. De twee fietsers werden geschept tijdens het oversteken, dit kwam door een storing in het netwerk van de verkeerslichten.

Twee ambulances kwamen ter plaatse om beide fietsers te behandelen aan hun verwondingen, de situatie bleek echter mee te vallen. Medewerkers van Handhaving Capelle hebben geassisteerd bij het ongeval en in samenwerking met buurtpreventie het verkeer geregeld. De bestuurder van de auto kon ter plaatse een verklaring afleggen tegenover de politie waarna deze zijn weg kon vervolgen.Het verkeer is ter plaatse geregeld totdat CityTec de verkeerslichten op correcte wijze had ingesteld.

Foto’s : 

IMG_2912 Stockfoto-Handhaving-Capelle-HV-Handhaving-Jeffrey IMG_2910 IMG_2905 IMG_2904 IMG_2903

 

0 reacties

Fietsers geschept door automobilist Abram van Rijckevorselweg Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Maandagochtend zijn twee fietsers gewond geraakt nadat zij werden geschept door een passerende automobilist op de Abram van Rijckevorselweg, dit ter hoogte van de Slotlaan. De twee fietsers werden geschept tijdens het oversteken, dit kwam door een storing in het netwerk van de verkeerslichten.

Twee ambulances kwamen ter plaatse om beide fietsers te behandelen aan hun verwondingen, de situatie bleek echter mee te vallen. Medewerkers van Handhaving Capelle hebben geassisteerd bij het ongeval en in samenwerking met buurtpreventie het verkeer geregeld. De bestuurder van de auto kon ter plaatse een verklaring afleggen tegenover de politie waarna deze zijn weg kon vervolgen.Het verkeer is ter plaatse geregeld totdat CityTec de verkeerslichten op correcte wijze had ingesteld.

Foto’s : 

IMG_2912 Stockfoto-Handhaving-Capelle-HV-Handhaving-Jeffrey IMG_2910 IMG_2905 IMG_2904 IMG_2903

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!