woensdag, januari 19, 2022
3.2 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Fietsers geschept door automobilist Abram van Rijckevorselweg Capelle a/d IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Maandagochtend zijn twee fietsers gewond geraakt nadat zij werden geschept door een passerende automobilist op de Abram van Rijckevorselweg, dit ter hoogte van de Slotlaan. De twee fietsers werden geschept tijdens het oversteken, dit kwam door een storing in het netwerk van de verkeerslichten.

Twee ambulances kwamen ter plaatse om beide fietsers te behandelen aan hun verwondingen, de situatie bleek echter mee te vallen. Medewerkers van Handhaving Capelle hebben geassisteerd bij het ongeval en in samenwerking met buurtpreventie het verkeer geregeld. De bestuurder van de auto kon ter plaatse een verklaring afleggen tegenover de politie waarna deze zijn weg kon vervolgen.Het verkeer is ter plaatse geregeld totdat CityTec de verkeerslichten op correcte wijze had ingesteld.

Foto’s : 

IMG_2912 Stockfoto-Handhaving-Capelle-HV-Handhaving-Jeffrey IMG_2910 IMG_2905 IMG_2904 IMG_2903

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -