Lichtgewonde na schietpartij Mijnsherenlaan Rotterdam

maandag 29 september 2014 12:52

Rotterdam – De politie doet onderzoek naar schietincident in de nacht van zondag op maandag aan de Mijnsherenlaan. Een 19-jarige Rotterdammer liep een schampschot aan zijn oor op door een kogel. Agenten troffen ter plaatse de gewonde aan. Omstanders die de politie hadden gebeld hadden iemand zien wegrennen.

De politie heeft direct in de omgeving een onderzoek ingesteld maar trof geen verdachte meer aan. De man is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De forensische opsporing heeft ter plekke sporen veilig gesteld.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Lichtgewonde na schietpartij Mijnsherenlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie doet onderzoek naar schietincident in de nacht van zondag op maandag aan de Mijnsherenlaan. Een 19-jarige Rotterdammer liep een schampschot aan zijn oor op door een kogel. Agenten troffen ter plaatse de gewonde aan. Omstanders die de politie hadden gebeld hadden iemand zien wegrennen.

De politie heeft direct in de omgeving een onderzoek ingesteld maar trof geen verdachte meer aan. De man is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De forensische opsporing heeft ter plekke sporen veilig gesteld.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!