Minderjarige fietsendealers verpatsen gestolen fiets aan rechtmatige eigenaresse in Rotterdam

maandag 29 september 2014 23:08

Rotterdam – De politie heeft zondagavond twee minderjarige jongens aangehouden nadat zij een gestolen fiets probeerden te verpatsen aan de rechtmatige eigenaresse op het Centraal Station. Op een verkoopsite zag de eigenaresse haar eigen fiets staan die niet veel eerder werd gestolen, ze maakte een afspraak met de adverteerder en liet dit direct aan de politie weten.

Toen twee jongens zondagavond rond 22:00 op de afgesproken plek verschenen kwam de eigenaresse niet met het afgesproken bedrag maar met een tweetal agenten die de jongens direct konden aanhouden op verdenking van diefstal en heling. De jongens zijn ingesloten voor verder verhoor,

 

0 reacties

Minderjarige fietsendealers verpatsen gestolen fiets aan rechtmatige eigenaresse in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft zondagavond twee minderjarige jongens aangehouden nadat zij een gestolen fiets probeerden te verpatsen aan de rechtmatige eigenaresse op het Centraal Station. Op een verkoopsite zag de eigenaresse haar eigen fiets staan die niet veel eerder werd gestolen, ze maakte een afspraak met de adverteerder en liet dit direct aan de politie weten.

Toen twee jongens zondagavond rond 22:00 op de afgesproken plek verschenen kwam de eigenaresse niet met het afgesproken bedrag maar met een tweetal agenten die de jongens direct konden aanhouden op verdenking van diefstal en heling. De jongens zijn ingesloten voor verder verhoor,

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!