Motormuis raakt rijbewijs kwijt door hoge snelheden Strevelsweg Rotterdam

maandag 29 september 2014 23:00

Rotterdam – Een sportieve motorrijder heeft in de nacht van zondag op maandag zijn rijbewijs kunnen inleveren nadat deze met veel te hoge snelheden over Rotterdam Zuid reed. De motorrijder werd opgemerkt op de Strevelsweg waar hij met ruim 140 kilometer per uur de Vaanweg op scheurde, toen agenten probeerden dichterbij te komen ging de motorrijder er bij groen licht weer als een speer vandoor.

Op de snelweg A29 wisten politieagenten de motormuis in te halen waarna zij hem een volgteken konden geven. De rijbewijs van de man is ingevorderd omdat de man ruim 70 kilometer te hard reed in een 50 kilometerzone. Met een proces verbaal aan zijn laars kon de man zónder rijbewijs vertrekken.

 

0 reacties

Motormuis raakt rijbewijs kwijt door hoge snelheden Strevelsweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een sportieve motorrijder heeft in de nacht van zondag op maandag zijn rijbewijs kunnen inleveren nadat deze met veel te hoge snelheden over Rotterdam Zuid reed. De motorrijder werd opgemerkt op de Strevelsweg waar hij met ruim 140 kilometer per uur de Vaanweg op scheurde, toen agenten probeerden dichterbij te komen ging de motorrijder er bij groen licht weer als een speer vandoor.

Op de snelweg A29 wisten politieagenten de motormuis in te halen waarna zij hem een volgteken konden geven. De rijbewijs van de man is ingevorderd omdat de man ruim 70 kilometer te hard reed in een 50 kilometerzone. Met een proces verbaal aan zijn laars kon de man zónder rijbewijs vertrekken.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!