Motormuis raakt rijbewijs kwijt door hoge snelheden Strevelsweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een sportieve motorrijder heeft in de nacht van zondag op maandag zijn rijbewijs kunnen inleveren nadat deze met veel te hoge snelheden over Rotterdam Zuid reed. De motorrijder werd opgemerkt op de Strevelsweg waar hij met ruim 140 kilometer per uur de Vaanweg op scheurde, toen agenten probeerden dichterbij te komen ging de motorrijder er bij groen licht weer als een speer vandoor.

Op de snelweg A29 wisten politieagenten de motormuis in te halen waarna zij hem een volgteken konden geven. De rijbewijs van de man is ingevorderd omdat de man ruim 70 kilometer te hard reed in een 50 kilometerzone. Met een proces verbaal aan zijn laars kon de man zónder rijbewijs vertrekken.

- Advertisement -

Gerelateerd