Politie houdt man met mes aan Picassopassage Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel –  De politie heeft maandagavond 29 september een man aangehouden nabij de Picassopassage. Buiten ontstond een vechtpartij tussen meerdere personen waarna één van hen een mes bleek te hebben. Toen de politie ter plaatse kwam was de ruzie over maar werd wel de man met het mes aangetroffen. Hij was vermoedelijk onwel geworden want klonk verward.

Ambulancepersoneel heeft de man ter plekke onderzocht maar hoefde hem uiteindelijk niet naar een ziekenhuis te brengen. De man werd aangehouden voor het bezit van een mes. Vermoedelijk was er alcohol in het spel.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

DSC_0900kl DSC_0902kl DSC_0906kl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd