Politie houdt man met mes aan Picassopassage Capelle aan den IJssel

maandag 29 september 2014 19:48

Capelle aan den IJssel –  De politie heeft maandagavond 29 september een man aangehouden nabij de Picassopassage. Buiten ontstond een vechtpartij tussen meerdere personen waarna één van hen een mes bleek te hebben. Toen de politie ter plaatse kwam was de ruzie over maar werd wel de man met het mes aangetroffen. Hij was vermoedelijk onwel geworden want klonk verward.

Ambulancepersoneel heeft de man ter plekke onderzocht maar hoefde hem uiteindelijk niet naar een ziekenhuis te brengen. De man werd aangehouden voor het bezit van een mes. Vermoedelijk was er alcohol in het spel.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

DSC_0900kl DSC_0902kl DSC_0906kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie houdt man met mes aan Picassopassage Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel –  De politie heeft maandagavond 29 september een man aangehouden nabij de Picassopassage. Buiten ontstond een vechtpartij tussen meerdere personen waarna één van hen een mes bleek te hebben. Toen de politie ter plaatse kwam was de ruzie over maar werd wel de man met het mes aangetroffen. Hij was vermoedelijk onwel geworden want klonk verward.

Ambulancepersoneel heeft de man ter plekke onderzocht maar hoefde hem uiteindelijk niet naar een ziekenhuis te brengen. De man werd aangehouden voor het bezit van een mes. Vermoedelijk was er alcohol in het spel.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

DSC_0900kl DSC_0902kl DSC_0906kl

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!