Vrachtwagen rijdt door vangrail bij Van Brienenoordbrug Ridderkerk

maandag 29 september 2014 10:34

Ridderkerk – Een vrachtwagen is maandagochtend door nog onbekende oorzaak door een vangrail gereden ter hoogte van de Van Brienenoordbrug, dit gebeurde voorbij knooppunt Ridderkerk. Zover bekend raakte de vrachtwagenchauffeur niet gewond, wel ontstond een file van ruim 20 kilometer tot aan Gouda, veel kijkers waren vooral de oorzaak van de file. Vanwege het ongeval is de rijbaan in zuidelijke richting afgesloten geweest in verband met het onderzoek.

Foto’s : 

IMG_2898 IMG_2895 IMG_2892 IMG_2872

 

0 reacties

Vrachtwagen rijdt door vangrail bij Van Brienenoordbrug Ridderkerk
Schrijver:

 

 

Ridderkerk – Een vrachtwagen is maandagochtend door nog onbekende oorzaak door een vangrail gereden ter hoogte van de Van Brienenoordbrug, dit gebeurde voorbij knooppunt Ridderkerk. Zover bekend raakte de vrachtwagenchauffeur niet gewond, wel ontstond een file van ruim 20 kilometer tot aan Gouda, veel kijkers waren vooral de oorzaak van de file. Vanwege het ongeval is de rijbaan in zuidelijke richting afgesloten geweest in verband met het onderzoek.

Foto’s : 

IMG_2898 IMG_2895 IMG_2892 IMG_2872

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!