Agent bekneld na ongeval met politiebus Groene Kruisplein Rotterdam

dinsdag 30 september 2014 12:39

Rotterdam – Dinsdagochtend zijn een automobilist en een politieagent gewond geraakt na een botsing op het Groene Kruisplein. Door nog onbekende oorzaak kwam het politievoertuig rond 11:45 uur in botsing met een auto die op dat moment overstak, door het ongeval zat één agent bekneld in het politiebusje waarvoor de brandweer ter plaatse is gekomen om hem te bevrijden.

Met behulp van een hydraulische schaar is de deur van het politievoertuig verwijderd, hierna kon de agent veilig uit het politievoertuig worden gehaald. De agent is samen met een ander slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis om daar behandeld te worden aan hun verwondingen. Naar de toedracht van het ongeval zal een nader onderzoek worden ingesteld.

Vanwege de betrokkenheid van een politievoertuig uit de eenheid Rotterdam zal dit door een andere eenheid worden gedaan. Door het ongeval is de weg gedeeltelijk afgesloten geweest, beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op bij de botsing.

Foto’s : Bergingsbedrijf A.Barendregt BV

ByxdKj4CIAIyDJ6 ByxdKRJCEAEnpcy

 

0 reacties

Agent bekneld na ongeval met politiebus Groene Kruisplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Dinsdagochtend zijn een automobilist en een politieagent gewond geraakt na een botsing op het Groene Kruisplein. Door nog onbekende oorzaak kwam het politievoertuig rond 11:45 uur in botsing met een auto die op dat moment overstak, door het ongeval zat één agent bekneld in het politiebusje waarvoor de brandweer ter plaatse is gekomen om hem te bevrijden.

Met behulp van een hydraulische schaar is de deur van het politievoertuig verwijderd, hierna kon de agent veilig uit het politievoertuig worden gehaald. De agent is samen met een ander slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis om daar behandeld te worden aan hun verwondingen. Naar de toedracht van het ongeval zal een nader onderzoek worden ingesteld.

Vanwege de betrokkenheid van een politievoertuig uit de eenheid Rotterdam zal dit door een andere eenheid worden gedaan. Door het ongeval is de weg gedeeltelijk afgesloten geweest, beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op bij de botsing.

Foto’s : Bergingsbedrijf A.Barendregt BV

ByxdKj4CIAIyDJ6 ByxdKRJCEAEnpcy

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!