Automobilist laat meisje op scooter zwaargewond achter na ongeval Koninginneweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Omstreeks 01:00 uur kreeg de meldkamer ambulance Rotterdam – Rijnmond een melding van een aanrijding tussen een auto en een scooter op de Koninginneweg. Gelet op de binnen gekomen informatie heeft men behalve politie en een ambulance ook het Mobiel Medisch Team met het voertuig ter plaatse gestuurd.

Ter plaatse bleek de automobilist de plaats van het ongeval verlaten te hebben en het meisje wat de scooter bestuurde in hulpeloze toestand zwaargewond achter te hebben gelaten. Politiepersoneel heeft samen met het ambulancepersoneel het slachtoffer gestabiliseerd op een wervelplank en het MMT heeft ondersteunende handelingen verricht. Het slachtoffer is hierna met spoed vervoerd naar het Erasmus MC.

- Advertisement -

Omdat de toedracht van het ongeval onduidelijk is en de automobilist de plaatst van het ongeval heeft verlaten is de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) ter plaatse gekomen om het ongeval in kaart te brengen en eventuele sporen veilig te stellen. Om de VOA  hun werk te kunnen laten doen is tijdelijk het verkeer om het plaats ongeval heen geleid.

Getuigen:
Heeft u ten tijde van het ongeval of kort na het ongeval iets gezien wat mogelijk met deze aanrijding verband kan houden dan verzoekt de Politie Eenheid Rotterdam u om contact op te nemen met politiebureau Feijnenoord – Ridderster via 0900-8844. Anoniem melden kan via M op 0800-7000.

Foto’s : Joëy Heijstek & Jeffrey Jacobs

Stockfoto-Joey-DHV-Politie-Lint-Politiebus DSC_5365 DSC_5376 DSC_5381 DSC_5382 DSC_5393 IMG-20140930-WA0007

 

IMG_2924kl IMG_2928kl IMG_2930kl IMG_2933kl IMG_2942kl IMG_2947kl

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Drie aanhoudingen in groot drugsonderzoek Rotterdam-Zuid

Rotterdam Zuid - De politie heeft dinsdag 16 april jl. drie mannen aangehouden in een groot drugsonderzoek. De...

Schade aan woningen na explosie Kruisdijk Poortugaal

Poortugaal - Vrijdagavond 19 april rond 21.37 uur heeft er een explosie plaatsgevonden aan de Kruisdijk in Poortugaal....

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Brand in kruipruimte van woning na het branden van onkruid Oberonhof Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - In de kruipruimte van een woning aan de Oberonhof in Hoogvliet is Vrijdagavond brand uitgebroken....