Automobilist rijdt door na veroorzaken ongeval Kanaalweg Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – Dinsdagochtend is een automobilist op de vlucht geslagen nadat hij door nog onbekende oorzaak een aanrijding veroorzaakte, hierdoor liepen twee auto’s aanzienlijke schade op. Na het ongeval reed de zwarte Volkswagen Golf weg in de richting van Capelle Centrum, deze werd uiteindelijk teruggevonden op het Arendshof.

Wijkagent Jacques Lems laat via Twitter weten dat er één aanhouding is verricht na het ongeval. Medewerkers van Handhaving Capelle hebben zorg gedragen aan de beschadigde voertuigen, door het ongeval lekte één van de voertuigen een aanzienlijke hoeveelheid benzine wat in een kolk terecht kwam, hiervoor zijn gepaste maatregelen genomen. Waarom de automobilist is doorgereden na het ongeval is niet bekend, ook zijn auto liep aanzienlijke schade op.

Foto’s : Handhaving Capelle & Wijkagent Jacques Lems

Byw9ZE-CMAAo5K_ Byw-iWAIQAAzCVe Byw7xC-CUAArakl Byw7wNwCEAAyMCf

- Advertisement -

Gerelateerd