Eén na grootste cruiseschip ter wereld meert aan in Rotterdam

dinsdag 30 september 2014 03:39

Rotterdam – Het één na grootste cruiseschip ter wereld, Oasis of the Seas is in de nacht van maandag op dinsdag de haven van Rotterdam binnen gevaren, dit in verband met een opknapbeurt die zal worden uitgevoerd op de scheepswerf bij het bekende bedrijf Keppel Verolme. Het bedrijf heeft slechts als een van de weinigen een droogdok waar het meterslange schip in past.

Rond 02:00 is het schip aangemeerd op de Wilhelminakade waar ruim 6000 passagiers van boort zijn gestapt. Dinsdagochtend zal het schip rond 10:00 vertrekken naar de scheepswerf van Keppel Verolme in de Botlek. De werkzaamheden aan het schip zal ongeveer twee weken in beslag nemen. Op dinsdag 14 oktober vertrekt de Oasis of the Seas terug naar de Cariben. Het schip is ruim  362 meter lang en kan hiermee worden bestempeld als het op één na grootste cruiseschip ter wereld.

Foto’s : Jeffrey Jacobs, Joëy Heijstek & Ferry Krauweel

IMG_2960kl IMG_2963kl IMG_2964klpsd IMG_2967kl IMG_2970kl IMG_2974kl IMG_2975kl

 

0 reacties

Eén na grootste cruiseschip ter wereld meert aan in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Het één na grootste cruiseschip ter wereld, Oasis of the Seas is in de nacht van maandag op dinsdag de haven van Rotterdam binnen gevaren, dit in verband met een opknapbeurt die zal worden uitgevoerd op de scheepswerf bij het bekende bedrijf Keppel Verolme. Het bedrijf heeft slechts als een van de weinigen een droogdok waar het meterslange schip in past.

Rond 02:00 is het schip aangemeerd op de Wilhelminakade waar ruim 6000 passagiers van boort zijn gestapt. Dinsdagochtend zal het schip rond 10:00 vertrekken naar de scheepswerf van Keppel Verolme in de Botlek. De werkzaamheden aan het schip zal ongeveer twee weken in beslag nemen. Op dinsdag 14 oktober vertrekt de Oasis of the Seas terug naar de Cariben. Het schip is ruim  362 meter lang en kan hiermee worden bestempeld als het op één na grootste cruiseschip ter wereld.

Foto’s : Jeffrey Jacobs, Joëy Heijstek & Ferry Krauweel

IMG_2960kl IMG_2963kl IMG_2964klpsd IMG_2967kl IMG_2970kl IMG_2974kl IMG_2975kl

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!