Vergeten pannetje veroorzaakt rookontwikkeling in woning Kringdans Capelle a/d IJssel

dinsdag 30 september 2014 14:16

Capelle aan den IJssel – Een vergeten pannetje heeft dinsdagmiddag rookontwikkeling veroorzaakt in een woning aan de Kringdans. De bewoners waren weggegaan maar hielden geen rekening met het pannetje wat nog op het vuur stond, de brandweer kwam vervolgens ter plaatse na een melding van een woningbrand.

Met behulp van een kettingzaag is de voordeur geforceerd om de woning binnen te stappen waarna het pannetje van het vuur is gehaald.  Nadat het pannetje uit de woning werd gehaald is de woning geventileerd omdat er rookontwikkeling vanuit het dak kwam, mede hierop kon het sein “brand meester” worden gegeven.

IMG_2997 IMG_2995 IMG_2993 IMG_2988 IMG_2988 (1) IMG_2982 IMG_2980

 

0 reacties

Vergeten pannetje veroorzaakt rookontwikkeling in woning Kringdans Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een vergeten pannetje heeft dinsdagmiddag rookontwikkeling veroorzaakt in een woning aan de Kringdans. De bewoners waren weggegaan maar hielden geen rekening met het pannetje wat nog op het vuur stond, de brandweer kwam vervolgens ter plaatse na een melding van een woningbrand.

Met behulp van een kettingzaag is de voordeur geforceerd om de woning binnen te stappen waarna het pannetje van het vuur is gehaald.  Nadat het pannetje uit de woning werd gehaald is de woning geventileerd omdat er rookontwikkeling vanuit het dak kwam, mede hierop kon het sein “brand meester” worden gegeven.

IMG_2997 IMG_2995 IMG_2993 IMG_2988 IMG_2988 (1) IMG_2982 IMG_2980

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!