Vergeten pannetje veroorzaakt rookontwikkeling in woning Kringdans Capelle a/d IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – Een vergeten pannetje heeft dinsdagmiddag rookontwikkeling veroorzaakt in een woning aan de Kringdans. De bewoners waren weggegaan maar hielden geen rekening met het pannetje wat nog op het vuur stond, de brandweer kwam vervolgens ter plaatse na een melding van een woningbrand.

Met behulp van een kettingzaag is de voordeur geforceerd om de woning binnen te stappen waarna het pannetje van het vuur is gehaald.  Nadat het pannetje uit de woning werd gehaald is de woning geventileerd omdat er rookontwikkeling vanuit het dak kwam, mede hierop kon het sein “brand meester” worden gegeven.

IMG_2997 IMG_2995 IMG_2993 IMG_2988 IMG_2988 (1) IMG_2982 IMG_2980

- Advertisement -

Gerelateerd