Drie vrouwen aangehouden na overval op woning Kellogplaats Rotterdam

woensdag 1 oktober 2014 12:51

Rotterdam – Vrijdagmiddag 26 september zijn twee vrouwen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een woningoverval op de Kellogplaats in de Rotterdamse wijk Ommoord. Een 24-jarige vrouw uit Rotterdam meldde zich later bij de politie nadat zij op de hoogte was gesteld van de twee andere aanhoudingen, zij is eveneens direct ingesloten.

Op 12 september jl. vond de overval plaats, de bewoonster werd door drie vrouwen met geweld overmeesterd. Uiteindelijk sloegen de drie verdachten met vijftig euro contant geld, een smartphone en een tablet op de vlucht. In het onderzoek werd duidelijk dat de drie vrouwen bekenden zijn van het slachtoffer en zij haar goederen terug zou krijgen na het aflossen van een schuld die de vrouw zou hebben.

Omdat dit feit een andere wending heeft gegeven aan de zaak zijn de drie vrouwen door de rechter commissaris vrijgelaten in afwachting van het onderzoek.

 

0 reacties

Drie vrouwen aangehouden na overval op woning Kellogplaats Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vrijdagmiddag 26 september zijn twee vrouwen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een woningoverval op de Kellogplaats in de Rotterdamse wijk Ommoord. Een 24-jarige vrouw uit Rotterdam meldde zich later bij de politie nadat zij op de hoogte was gesteld van de twee andere aanhoudingen, zij is eveneens direct ingesloten.

Op 12 september jl. vond de overval plaats, de bewoonster werd door drie vrouwen met geweld overmeesterd. Uiteindelijk sloegen de drie verdachten met vijftig euro contant geld, een smartphone en een tablet op de vlucht. In het onderzoek werd duidelijk dat de drie vrouwen bekenden zijn van het slachtoffer en zij haar goederen terug zou krijgen na het aflossen van een schuld die de vrouw zou hebben.

Omdat dit feit een andere wending heeft gegeven aan de zaak zijn de drie vrouwen door de rechter commissaris vrijgelaten in afwachting van het onderzoek.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!