Drie vrouwen aangehouden na overval op woning Kellogplaats Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Vrijdagmiddag 26 september zijn twee vrouwen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een woningoverval op de Kellogplaats in de Rotterdamse wijk Ommoord. Een 24-jarige vrouw uit Rotterdam meldde zich later bij de politie nadat zij op de hoogte was gesteld van de twee andere aanhoudingen, zij is eveneens direct ingesloten.

Op 12 september jl. vond de overval plaats, de bewoonster werd door drie vrouwen met geweld overmeesterd. Uiteindelijk sloegen de drie verdachten met vijftig euro contant geld, een smartphone en een tablet op de vlucht. In het onderzoek werd duidelijk dat de drie vrouwen bekenden zijn van het slachtoffer en zij haar goederen terug zou krijgen na het aflossen van een schuld die de vrouw zou hebben.

- Advertisement -

Omdat dit feit een andere wending heeft gegeven aan de zaak zijn de drie vrouwen door de rechter commissaris vrijgelaten in afwachting van het onderzoek.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Buren voorkomen erger en blussen brand in meterkast Jan Wilspad Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan het Jan wilspad in Rotterdamse wijk Nesselande is op zaterdagmorgen 20 april...

Man op heterdaad aangehouden na explosie Maracas Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag 18 april is een 21-jarige man uit Tilburg op...

Explosie bij woning Izmirerf Rotterdam

Rotterdam - Op het Izmirerf in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht een explosie plaatsgevonden bij een woning. De klap...

Explosie bij zorginstelling Vaasahof Rotterdam

Rotterdam - Bij een zorginstelling aan het Vaasahof in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht rond 02.00 uur een explosie...