Fietsendief op heterdaad aangehouden Stationsweg Barendrecht

woensdag 1 oktober 2014 13:04

Barendrecht – Politieagenten hebben woensdagochtend omstreeks 06:30 uur een fietsendief op heterdaad kunnen aanhouden doordat hij op de Stationsweg onder toeziend oog van cameratoezicht een fiets aan het stelen was.  De 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werd opgemerkt door medewerkers van cameratoezicht nadat hij al enige tijd bezig was met het wegnemen van een fiets in een onoverdekte fietsenstalling.

Terwijl agenten intussen gealarmeerd werden nam de fietsendief de benen met de fiets aan zijn hand. Agenten slaagden erin de man aan te houden, hij is overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor, de fiets kon worden veiliggesteld. Op het politiebureau word gekeken of de man in verband kan worden gebracht met meerdere fietsendiefstallen in de omgeving.

 

0 reacties

Fietsendief op heterdaad aangehouden Stationsweg Barendrecht
Schrijver:

 

 

Barendrecht – Politieagenten hebben woensdagochtend omstreeks 06:30 uur een fietsendief op heterdaad kunnen aanhouden doordat hij op de Stationsweg onder toeziend oog van cameratoezicht een fiets aan het stelen was.  De 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werd opgemerkt door medewerkers van cameratoezicht nadat hij al enige tijd bezig was met het wegnemen van een fiets in een onoverdekte fietsenstalling.

Terwijl agenten intussen gealarmeerd werden nam de fietsendief de benen met de fiets aan zijn hand. Agenten slaagden erin de man aan te houden, hij is overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor, de fiets kon worden veiliggesteld. Op het politiebureau word gekeken of de man in verband kan worden gebracht met meerdere fietsendiefstallen in de omgeving.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!