Fietsendief op heterdaad aangehouden Stationsweg Barendrecht

Date:

Share post:

Barendrecht – Politieagenten hebben woensdagochtend omstreeks 06:30 uur een fietsendief op heterdaad kunnen aanhouden doordat hij op de Stationsweg onder toeziend oog van cameratoezicht een fiets aan het stelen was.  De 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werd opgemerkt door medewerkers van cameratoezicht nadat hij al enige tijd bezig was met het wegnemen van een fiets in een onoverdekte fietsenstalling.

Terwijl agenten intussen gealarmeerd werden nam de fietsendief de benen met de fiets aan zijn hand. Agenten slaagden erin de man aan te houden, hij is overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor, de fiets kon worden veiliggesteld. Op het politiebureau word gekeken of de man in verband kan worden gebracht met meerdere fietsendiefstallen in de omgeving.

- Advertisement -

Gerelateerd