Tientallen auto’s in beslag genomen bij controle Belastingdienst Rotterdam

woensdag 1 oktober 2014 13:39

Rotterdam – Tijdens een relatief grote controle van de Belastingdienst hebben zij in samenwerking met politiemedewerkers uit district Oost enkele tientallen voertuigen in beslag genomen. De in beslag genomen voertuigen zijn overgebracht naar een loods waar de auto zal worden geveild indien een openstaande belastingschuld niet is afgelost.

Met een speciaal systeem konden automobilisten met een openstaande belastingschuld van de weg worden geplukt, op de controlelocatie in de Alexanderpolder werden de bestuurders ingelicht. De actie wordt gehouden om wanbetalers tegen te gaan, ook kon een openstaand bedrag ter plaatse worden betaald. Hoeveel auto’s er in totaal in beslag zijn genomen is bij ons nog niet bekend.

Foto’s : Joëy Heijstek

20141001_120848 20141001_120859

 

0 reacties

Tientallen auto’s in beslag genomen bij controle Belastingdienst Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Tijdens een relatief grote controle van de Belastingdienst hebben zij in samenwerking met politiemedewerkers uit district Oost enkele tientallen voertuigen in beslag genomen. De in beslag genomen voertuigen zijn overgebracht naar een loods waar de auto zal worden geveild indien een openstaande belastingschuld niet is afgelost.

Met een speciaal systeem konden automobilisten met een openstaande belastingschuld van de weg worden geplukt, op de controlelocatie in de Alexanderpolder werden de bestuurders ingelicht. De actie wordt gehouden om wanbetalers tegen te gaan, ook kon een openstaand bedrag ter plaatse worden betaald. Hoeveel auto’s er in totaal in beslag zijn genomen is bij ons nog niet bekend.

Foto’s : Joëy Heijstek

20141001_120848 20141001_120859

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!