Grote zoekactie na aanteffen kinderjasje Kralingse Plas Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De hulpdiensten hebben donderdagmiddag een grote zoekactie gehouden na het aantreffen van een kinderjasje langs het water aan de Kralingse Plas. Een oplettende voorbijganger trof het jasje aan langs het water, nadat deze besloot de hulpdiensten te bellen kwamen deze massaal ter plaatse. Met behulp van duikers en twee boten werd er in het water van de Kralingse Plas gezocht, een politiehelikopter en meerdere hondengeleiders assisteerde bij de zoekactie.

Na ruim een uur zoeken werd het mogelijk vermiste kind niet meer aangetroffen, de politie gaat er vanuit dat het jasje is achtergelaten gezien er geen melding is gemaakt van een vermissing. Op basis van de verkregen informatie hebben de hulpdiensten besloten de zoekactie af te breken, de politie zal nagaan van wie het kinderjasje is en heeft inmiddels een oproep gedaan via het social media.

Foto’s : Joëy Heijstek & Mark Swager

103 en kralingse plas 012 103 en kralingse plas 019 103 en kralingse plas 024 DSC_5419 DSC_5421 DSC_5424 DSC_5425 DSC_5426 DSC_5427 DSC_5430 DSC_5431 DSC_5435 DSC_5441

- Advertisement -

Gerelateerd