Man maakt val van tien meter in drukkerij Industrieweg Rhoon

donderdag 2 oktober 2014 10:04

Rhoon – In een drukkerij aan de Industrieweg is donderdagochtend een man gewond geraakt na een val van tien meter. Het Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse om medische hulp te bieden aan de man, dit in samenwerking met een ter plaatse gekomen ambulance.

Met nog onbekende verwondingen is het slachtoffer overgebracht naar het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. Ondanks de val was het slachtoffer aanspreekbaar, zo meldt een woordvoerder van de politie. Naar het bedrijfsongeval is een nader onderzoek ingesteld door de arbeidsinspectie.

Foto’s : Kevin Schenk | 112-Rijnmond.nl

DSC_0001 DSC_0003 DSC_0011 DSC_0013 DSC_0014 DSC_0017 DSC_0020

 

0 reacties

Man maakt val van tien meter in drukkerij Industrieweg Rhoon
Schrijver:

 

 

Rhoon – In een drukkerij aan de Industrieweg is donderdagochtend een man gewond geraakt na een val van tien meter. Het Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse om medische hulp te bieden aan de man, dit in samenwerking met een ter plaatse gekomen ambulance.

Met nog onbekende verwondingen is het slachtoffer overgebracht naar het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. Ondanks de val was het slachtoffer aanspreekbaar, zo meldt een woordvoerder van de politie. Naar het bedrijfsongeval is een nader onderzoek ingesteld door de arbeidsinspectie.

Foto’s : Kevin Schenk | 112-Rijnmond.nl

DSC_0001 DSC_0003 DSC_0011 DSC_0013 DSC_0014 DSC_0017 DSC_0020

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!