Schipper botst tegen Beukelsbrug aan in Rotterdam

donderdag 2 oktober 2014 16:08

Rotterdam – een schip is donderdag tegen de Beukelsbrug aan gevaren, een auto die op het schip stond werd hierbij compleet geplet. De schipper die aan het roer stond kon het schip nog net op tijd stoppen voordat de stuurhut waarin hij zat eveneens eveneens tegen de brug aan kwam.

Met behulp van een kraan kon het autowrak van boord worden gehaald, een berger heeft deze later opgehaald. Ten tijde van het incident heeft het overige scheepvaartverkeer geen hinder ondervonden door de aanvaring. Een boot van de Havendienst heeft assistentie geboden bij het waterongeval, de schipper heeft het schip zelfstandig kunnen aanmeren langs de kant. Nagenoeg liep de Beukelsbrug geen schade op.

 

0 reacties

Schipper botst tegen Beukelsbrug aan in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – een schip is donderdag tegen de Beukelsbrug aan gevaren, een auto die op het schip stond werd hierbij compleet geplet. De schipper die aan het roer stond kon het schip nog net op tijd stoppen voordat de stuurhut waarin hij zat eveneens eveneens tegen de brug aan kwam.

Met behulp van een kraan kon het autowrak van boord worden gehaald, een berger heeft deze later opgehaald. Ten tijde van het incident heeft het overige scheepvaartverkeer geen hinder ondervonden door de aanvaring. Een boot van de Havendienst heeft assistentie geboden bij het waterongeval, de schipper heeft het schip zelfstandig kunnen aanmeren langs de kant. Nagenoeg liep de Beukelsbrug geen schade op.

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!