Vrouw gewond na aanrijding Pompenburg Rotterdam

donderdag 2 oktober 2014 15:47

Rotterdam – Donderdagmiddag is een vrouw gewond geraakt bij een aanrijding tussen twee auto’s op het Pompenburg. Hulpdiensten kwamen ter plaatse na de melding van een aanrijding, door nog onbekende oorzaak kwamen de twee automobilisten met elkaar in botsing. Na stabilisatie is een automobiliste overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Door de aanrijding is het tramverkeer tijdelijk gestremd geweest omdat de betrokken voertuigen de rails blokkeerde. De politie heeft een nader onderzoek ingesteld na het ongeval, een bergingsbedrijf heeft de twee zwaarbeschadigde voertuigen weggesleept.

Foto : Joëy Heijstek

IMG-20141002-WA0010

 

0 reacties

Vrouw gewond na aanrijding Pompenburg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Donderdagmiddag is een vrouw gewond geraakt bij een aanrijding tussen twee auto’s op het Pompenburg. Hulpdiensten kwamen ter plaatse na de melding van een aanrijding, door nog onbekende oorzaak kwamen de twee automobilisten met elkaar in botsing. Na stabilisatie is een automobiliste overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Door de aanrijding is het tramverkeer tijdelijk gestremd geweest omdat de betrokken voertuigen de rails blokkeerde. De politie heeft een nader onderzoek ingesteld na het ongeval, een bergingsbedrijf heeft de twee zwaarbeschadigde voertuigen weggesleept.

Foto : Joëy Heijstek

IMG-20141002-WA0010

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!