Onderzoek na overval op maaltijdbezorger Dadeltuin Rotterdam

vrijdag 3 oktober 2014 16:00

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van de overval op een maaltijdbezorger, donderdagavond om 21:15 uur op de Dadeltuin. Het 20-jarige slachtoffer uit Rotterdam raakte niet gewond. De maaltijdbezorger werd verrast door twee nog onbekende mannen. Onder bedreiging van een mes werd de jongeman gedwongen zijn geld af te staan. De verdachten namen ook de te bezorgen maaltijd mee. Ze vluchtten in de richting van de Kruidentuin. Het slachtoffer kwam met de schrik vrij.

De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u donderdagavond 2 oktober in de omgeving van de Dadeltuin of rond de Kruidentuin rond 21:15 uur iets gezien hebben dat van belang kan zijn voor het onderzoek? Neemt u dan contact op met de politie op 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Onderzoek na overval op maaltijdbezorger Dadeltuin Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van de overval op een maaltijdbezorger, donderdagavond om 21:15 uur op de Dadeltuin. Het 20-jarige slachtoffer uit Rotterdam raakte niet gewond. De maaltijdbezorger werd verrast door twee nog onbekende mannen. Onder bedreiging van een mes werd de jongeman gedwongen zijn geld af te staan. De verdachten namen ook de te bezorgen maaltijd mee. Ze vluchtten in de richting van de Kruidentuin. Het slachtoffer kwam met de schrik vrij.

De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u donderdagavond 2 oktober in de omgeving van de Dadeltuin of rond de Kruidentuin rond 21:15 uur iets gezien hebben dat van belang kan zijn voor het onderzoek? Neemt u dan contact op met de politie op 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!