woensdag, januari 19, 2022
3.2 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Onderzoek na overval op maaltijdbezorger Dadeltuin Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van de overval op een maaltijdbezorger, donderdagavond om 21:15 uur op de Dadeltuin. Het 20-jarige slachtoffer uit Rotterdam raakte niet gewond. De maaltijdbezorger werd verrast door twee nog onbekende mannen. Onder bedreiging van een mes werd de jongeman gedwongen zijn geld af te staan. De verdachten namen ook de te bezorgen maaltijd mee. Ze vluchtten in de richting van de Kruidentuin. Het slachtoffer kwam met de schrik vrij.

De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u donderdagavond 2 oktober in de omgeving van de Dadeltuin of rond de Kruidentuin rond 21:15 uur iets gezien hebben dat van belang kan zijn voor het onderzoek? Neemt u dan contact op met de politie op 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -