Gewonde na schietpartij van Beethovensingel Vlaardingen

Date:

Share post:

Vlaardingen – De politie heeft zaterdagmorgen op de van Beethovensingel op straat een gewonde man aangetroffen. Het slachtoffer is vermoedelijk gewond geraakt na een schietpartij. Voor het slachtoffer rukte onder andere een Mobiel Medisch Team uit. Ter plaatse is het slachtoffer gestabiliseerd en per ambulance met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie heeft inmiddels een onderzoek gestart. Daarbij is één persoon overgebracht naar het bureau. Het is niet bekend of deze daadwerkelijk iets met de schietpartij te maken heeft. Voor het onderzoek is een steegje en een pad achter de woningen afgesloten.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd