Gewonde na schietpartij van Beethovensingel Vlaardingen

zaterdag 4 oktober 2014 08:07

Vlaardingen – De politie heeft zaterdagmorgen op de van Beethovensingel op straat een gewonde man aangetroffen. Het slachtoffer is vermoedelijk gewond geraakt na een schietpartij. Voor het slachtoffer rukte onder andere een Mobiel Medisch Team uit. Ter plaatse is het slachtoffer gestabiliseerd en per ambulance met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie heeft inmiddels een onderzoek gestart. Daarbij is één persoon overgebracht naar het bureau. Het is niet bekend of deze daadwerkelijk iets met de schietpartij te maken heeft. Voor het onderzoek is een steegje en een pad achter de woningen afgesloten.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na schietpartij van Beethovensingel Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – De politie heeft zaterdagmorgen op de van Beethovensingel op straat een gewonde man aangetroffen. Het slachtoffer is vermoedelijk gewond geraakt na een schietpartij. Voor het slachtoffer rukte onder andere een Mobiel Medisch Team uit. Ter plaatse is het slachtoffer gestabiliseerd en per ambulance met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie heeft inmiddels een onderzoek gestart. Daarbij is één persoon overgebracht naar het bureau. Het is niet bekend of deze daadwerkelijk iets met de schietpartij te maken heeft. Voor het onderzoek is een steegje en een pad achter de woningen afgesloten.

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!