Bestuurder op tijd uit brandende auto Burgemeester Knappertlaan Schiedam

zondag 5 oktober 2014 03:08

Schiedam – Een automobilist wist vannacht rond één uur op tijd uit zijn voertuig te komen nadat zijn auto in brand vloog. Op de Burgemeester Knappertlaan rook de bestuurder een brandlucht en zette zijn auto aan de kant. Binnen korte tijd stond de auto bij de motorruimte geheel in de brand.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en wist de brand te blussen. Zij konden echter niet voorkomen dat de auto gered kon worden. Een berger heeft de man en zijn auto weggebracht. De oorzaak is vermoedelijk kortsluiting.

Foto’s : Kevin Harkema meer op 112-rijnmond.nl

IMG-20141005-WA0015 IMG-20141005-WA0016

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder op tijd uit brandende auto Burgemeester Knappertlaan Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – Een automobilist wist vannacht rond één uur op tijd uit zijn voertuig te komen nadat zijn auto in brand vloog. Op de Burgemeester Knappertlaan rook de bestuurder een brandlucht en zette zijn auto aan de kant. Binnen korte tijd stond de auto bij de motorruimte geheel in de brand.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en wist de brand te blussen. Zij konden echter niet voorkomen dat de auto gered kon worden. Een berger heeft de man en zijn auto weggebracht. De oorzaak is vermoedelijk kortsluiting.

Foto’s : Kevin Harkema meer op 112-rijnmond.nl

IMG-20141005-WA0015 IMG-20141005-WA0016

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!