zaterdag, november 27, 2021
1.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Buurt opgeschrikt door verwarde man op reling balkon Arrheniusweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een ernstig verwarde man heeft zondagmiddag zijn buurtbewoners aan de Arrheniusweg flink opgeschrikt nadat hij in verwarde toestand op de reling van zijn balkon was gaan staan. Politieagenten kwamen ter plaatse en troffen de man aan op de reling van zijn woning op de veertiende verdieping. Ondanks dat agenten een poging deden om de man van de reling te praten weigerde deze mee te werken, de man had eveneens een touw aan de reling vast gemaakt en vervolgens om zijn nek geknoopt.

Een onderhandelaar is ter plaatse gekomen om met de ernstig verwarde man te praten, deze gaf zich uiteindelijk gewonnen waarna hij met gepast geweld kon worden aangehouden, een gealarmeerd arrestatieteam kon mede hierop worden afgemeld. Hoe de man tot zijn daad is gekomen is niets bekend, hij zal een verplicht hulpverleningstraject in gaan. Na de aanhouding is de man onder begeleiding van de politie overgebracht naar de Bavo Europoort, buurtbewoners konden hun verhaal kwijt bij achtergebleven politiepersoneel.

Vanwege een behoorlijk aantal kijkers is de John Mottweg kort afgesloten geweest voor al het verkeer, na de aanhouding zijn alle afzettingen rondom het flatgebouw opgeheven.

Foto’s : Joëy Heijstek & John Heijstek

DSC_5444 DSC_5447 DSC_5448 DSC_5450 IMG_6063 IMG_6067 IMG_6069 IMG_6072 IMG_6074

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -