Camper in brand Polderweg Schiedam

zondag 5 oktober 2014 22:16

Schiedam – Zondagavond 5 oktober rond 20.45 uur rukte de brandweer uit voor een brand aan de Polderweg.  Ter plaatse bleek er een camper in de brand te staan. De brandweer kon door snel te blussen voorkomen dat een caravan eveneens in brand vloog.

Een naastgelegen schuurtje liep wel schade op door de brand. De oorzaak van de brand is onbekend.

IMG_3044 IMG_3048 IMG_3050 IMG_3054

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Camper in brand Polderweg Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – Zondagavond 5 oktober rond 20.45 uur rukte de brandweer uit voor een brand aan de Polderweg.  Ter plaatse bleek er een camper in de brand te staan. De brandweer kon door snel te blussen voorkomen dat een caravan eveneens in brand vloog.

Een naastgelegen schuurtje liep wel schade op door de brand. De oorzaak van de brand is onbekend.

IMG_3044 IMG_3048 IMG_3050 IMG_3054

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!