Man met mogelijk Ebola-virus loopt Albert Sweitzer ziekenhuis in Dordrecht binnen

zondag 5 oktober 2014 00:24

Dordrecht – Bij het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht is zaterdagavond een man aangekomen die mogelijk met het Ebola-virus was besmet. De man raakte onwel op de Huisartsenpost en al snel kwamen de verschijnselen van Ebola naar voren. Direct werd er accuraat gehandeld en werd de man in isolatie geplaatst. Daarna is hij naar het Erasmus MC overgebracht om hem verder te onderzoeken.

De patiënt zou uit één van de landen in het risicogebied komen. Een groepje artsen en patiënten zijn onderzocht en mochten daarna richting huis. De RIVM houdt toezicht op de situatie.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man met mogelijk Ebola-virus loopt Albert Sweitzer ziekenhuis in Dordrecht binnen
Schrijver:

 

 

Dordrecht – Bij het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht is zaterdagavond een man aangekomen die mogelijk met het Ebola-virus was besmet. De man raakte onwel op de Huisartsenpost en al snel kwamen de verschijnselen van Ebola naar voren. Direct werd er accuraat gehandeld en werd de man in isolatie geplaatst. Daarna is hij naar het Erasmus MC overgebracht om hem verder te onderzoeken.

De patiënt zou uit één van de landen in het risicogebied komen. Een groepje artsen en patiënten zijn onderzocht en mochten daarna richting huis. De RIVM houdt toezicht op de situatie.

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!