vrijdag, juni 25, 2021
11.1 C
Rotterdam
vrijdag 25 juni 2021

Overval op woning Akkerdreef Zoetermeer

Zoetermeer – Zaterdagavond 4 oktober vond een woningoverval aan de Akkerdreef plaats, waarbij twee nog onbekende mannen een woning binnendrongen. De aanwezige personen in het huis bleven ongedeerd. De politie onderzoekt de overval.

Omstreeks 19.20 bevond een 27-jarige vrouw uit Delft zich in de woning met twee kleine kinderen. Toen de vrouw naar de woonkamer liep werd zij opgeschrikt door twee mannen, die via de achterdeur van de woning binnen waren gekomen. De mannen dwongen de vrouw om met haar kinderen in een hoek te blijven zitten, terwijl zij de woning doorzochten. Hierna verlieten zij de woning en vluchtten weg in onbekende richting. De vrouw waarschuwde de politie, die ter plekke kwam en een onderzoek startte. In de omgeving werd nog gezocht naar de verdachten, maar zij werden niet aangetroffen. De vrouw en haar kinderen bleven ongedeerd.

Signalement
Van de mannen zijn de volgende signalementen bekend.

Man 1: blank met zonnebank tint, tussen 25 en 30 jaar, 1.60 – 1.65 m, breed postuur, rossige, dunne bakkebaard die doorliep tot op de kin, dikke wenkbrauwen. Hij droeg een zwart trainingspak met witte Adidas-strepen, een donkerblauwe Nike pet met wit logo, blauwe handschoenen en witte schoenen.
Man 2: blank, tussen de 25 en 30 jaar, ongeveer 1.90 m, opvallend lange neus en opgetrokken bovenlip. Hij droeg een zwart trainingspak, een donkerblauwe Nike-pet met oranje logo en witte handschoenen.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van de overval of heeft u anderszins informatie die kan helpen bij het opsporen van de daders? Bel dan met de recherche van politie Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000

Related Articles

Klaar-overs Jacobus Koelemanschool krijgen diploma

0
Krimpen aan den IJssel - Zeven kinderen van de Jacobus Koelemanschool kunnen voortaan hun klasgenootjes...

421 leerlingen doen fietsverkeersexamen in Krimpen aan den IJssel

0
Donderdagmorgen waren de fietsverkeersexamens voor de basisschool scholieren van de groepen 7 en 8  uit...

Vrouw bezeert been in natuurgebied Zuidoordsedijk Zuidland

0
Zuidland - Een vrouw is vanmiddag rond vijf uur gewond geraakt nadat zij zich in...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Weer beveiliging bij stadhuis bij gesprek over Feyenoord

Weer beveiliging bij stadhuis bij gesprek over Feyenoord [...]

Aboutaleb: schending mensenrechten is nogal een verwijt

Aboutaleb: schending mensenrechten is nogal een verwijt [...]

Celstraf geëist voor beïnvloeden getuigen trouwstoetmepper

Celstraf geëist voor beïnvloeden getuigen trouwstoetmepper [...]

Dode jonge vogels in tuin stadhuis Rotterdam door snoeiwerk

Dode jonge vogels in tuin stadhuis Rotterdam door snoeiwerk [...]

Ook Rotterdam staat EK-televisieschermen op terrassen toe

Ook Rotterdam staat EK-televisieschermen op terrassen toe [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
7,990VolgersVolg