Politie onderzoekt mogelijke schiet of steekpartij Parnassialaan Hellevoetsluis

zondag 5 oktober 2014 12:13

Hellevoetsluis – De politie doet onderzoek naar een geweldsincident op de Parnassialaan. Daar werd rond kwart voor vijf een man zwaargewond gewond aangetroffen nadat zij een melding hadden gekregen dat er schoten waren gehoord. Ter plaatse gekomen agenten troffen het slachtoffer zwaargewond aan en medisch personeel moest het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis overbrengen.

Het slachtoffer had in ieder geval steekwonden opgelopen. Daarnaast zijn er ook meerdere kogelhulzen aangetroffen door de politie. Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn ter plaatse een sporenonderzoek gestart. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt mogelijke schiet of steekpartij Parnassialaan Hellevoetsluis
Schrijver:

 

 

Hellevoetsluis – De politie doet onderzoek naar een geweldsincident op de Parnassialaan. Daar werd rond kwart voor vijf een man zwaargewond gewond aangetroffen nadat zij een melding hadden gekregen dat er schoten waren gehoord. Ter plaatse gekomen agenten troffen het slachtoffer zwaargewond aan en medisch personeel moest het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis overbrengen.

Het slachtoffer had in ieder geval steekwonden opgelopen. Daarnaast zijn er ook meerdere kogelhulzen aangetroffen door de politie. Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn ter plaatse een sporenonderzoek gestart. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!