Politie onderzoekt mogelijke schiet of steekpartij Parnassialaan Hellevoetsluis

Date:

Share post:

- Advertisement -

Hellevoetsluis – De politie doet onderzoek naar een geweldsincident op de Parnassialaan. Daar werd rond kwart voor vijf een man zwaargewond gewond aangetroffen nadat zij een melding hadden gekregen dat er schoten waren gehoord. Ter plaatse gekomen agenten troffen het slachtoffer zwaargewond aan en medisch personeel moest het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis overbrengen.

Het slachtoffer had in ieder geval steekwonden opgelopen. Daarnaast zijn er ook meerdere kogelhulzen aangetroffen door de politie. Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn ter plaatse een sporenonderzoek gestart. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd