Twee agenten gewond na aantikprocedure tijdens achtervolging A15 Rotterdam

zondag 5 oktober 2014 15:23

Rotterdam – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag vier jongeren aangehouden. Een kwartier voordat ze werden aangehouden werden ze door agenten ontdekt toen zij zich verdacht ophielden bij een tankstation langs de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht. Bij het zien van de politie stapte de bestuurder in en ging er als een speer vandoor. Met hoge snelheden en het negeren van alle denkbare verkeersregels ging de rit voort. Bij wegwerkzaamheden moesten sommige wegwerkers wegspringen om niet te worden aangereden. De politie zette direct een achtervolging in.

Op de A15 kon een politievoertuig de bestuurder aantikken waarna de achtervolging tot stilstand kwam. De twee agenten die de wagen aantikten liepen daarbij lichte verwondingen aan nek en rug op. De vier inzittenden twee 16-jarigen en twee 18-jarigen konden worden ingerekend. Hun vluchtpoging had vermoedelijk te maken met de valse platen die op de auto aanwezig waren. Mogelijk wilden ze tanken zonder te betalen. De A15 was enige tijd gestremd om sporen veilig te stellen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee agenten gewond na aantikprocedure tijdens achtervolging A15 Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag vier jongeren aangehouden. Een kwartier voordat ze werden aangehouden werden ze door agenten ontdekt toen zij zich verdacht ophielden bij een tankstation langs de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht. Bij het zien van de politie stapte de bestuurder in en ging er als een speer vandoor. Met hoge snelheden en het negeren van alle denkbare verkeersregels ging de rit voort. Bij wegwerkzaamheden moesten sommige wegwerkers wegspringen om niet te worden aangereden. De politie zette direct een achtervolging in.

Op de A15 kon een politievoertuig de bestuurder aantikken waarna de achtervolging tot stilstand kwam. De twee agenten die de wagen aantikten liepen daarbij lichte verwondingen aan nek en rug op. De vier inzittenden twee 16-jarigen en twee 18-jarigen konden worden ingerekend. Hun vluchtpoging had vermoedelijk te maken met de valse platen die op de auto aanwezig waren. Mogelijk wilden ze tanken zonder te betalen. De A15 was enige tijd gestremd om sporen veilig te stellen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!