Dronken bestuurder komt er met een nat pak vanaf Capelseweg Capelle aan den IJssel

maandag 6 oktober 2014 06:46

Capelle aan den IJssel – Een beschonken bestuurder is maandagmorgen omstreeks vijf uur met een nat pak goed vanaf gekomen. Door vermoedelijk een te hoge snelheid in combinatie met een borreltje op wist de bestuurder van een Peugeot zijn wagen niet meer op de weg te houden, ramde een lantaarnpaal, sloeg over de kop tikte een boom aan en kwam uiteindelijk in de sloot terecht. De inzittende een man wist zelf uit het voertuig te komen en een omstander belde de hulpdiensten. Deze troffen de bestuurder niet gewond aan en roken een alcoholgeur.

De man is voor de zekerheid nog gecontroleerd door ambulancemedewerkers en werd daarna aangehouden door de politie. Hij zal op het bureau wat droge kleren krijgen en ze roes uit kunnen slapen. Omdat de auto te ver uit de kant ligt zal er met een bootje en een duiker geborgen moeten worden. Dit zal na de spits gebeuren. De omgeving is afgezet zodat omstanders op de hoogte zijn dat het ongeval bekend is.

IMG_3088kl IMG_3102kl IMG_3095kl IMG_3101kl IMG_3075kl

image

image

image

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 Reactie

  1. dikke harry

    ach deze clienten zijn vaak al in de war op het moment dat ze zoiets doen en ze onder invloed zijn
    dat verklaard hun bizare gedrag soms en het wonen in zo n psygiatrische inrichting is niet makkelijk
    geen of weinig geld ,geen vrienden of fam en ook geen zinvol bestaan maakt ze raar

Dronken bestuurder komt er met een nat pak vanaf Capelseweg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een beschonken bestuurder is maandagmorgen omstreeks vijf uur met een nat pak goed vanaf gekomen. Door vermoedelijk een te hoge snelheid in combinatie met een borreltje op wist de bestuurder van een Peugeot zijn wagen niet meer op de weg te houden, ramde een lantaarnpaal, sloeg over de kop tikte een boom aan en kwam uiteindelijk in de sloot terecht. De inzittende een man wist zelf uit het voertuig te komen en een omstander belde de hulpdiensten. Deze troffen de bestuurder niet gewond aan en roken een alcoholgeur.

De man is voor de zekerheid nog gecontroleerd door ambulancemedewerkers en werd daarna aangehouden door de politie. Hij zal op het bureau wat droge kleren krijgen en ze roes uit kunnen slapen. Omdat de auto te ver uit de kant ligt zal er met een bootje en een duiker geborgen moeten worden. Dit zal na de spits gebeuren. De omgeving is afgezet zodat omstanders op de hoogte zijn dat het ongeval bekend is.

IMG_3088kl IMG_3102kl IMG_3095kl IMG_3101kl IMG_3075kl

image

image

image

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!