Man in GGZ instelling in mond en arm gestoken Romanohof Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Omstreeks 09:08 uur kwam er bij de meldkamer ambulance Rotterdam – Rijnmond een melding binnen van een gewond persoon op de Romanohof te Rotterdam. Na te zijn gestoken is de man naar een beschermde woonvorm van het Bouwman-GGZ gelopen en heeft aldaar om hulp gevraagd. Hierop is een ambulance samen met meerdere politie eenheden direct ter plaatse gegaan. Bij aankomst bleek dat een manspersoon in zijn mond en arm was gestoken. Na de nodige medische zorg ter plaatse is de man overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De politie heeft naar aanleiding van dit steekincident een onderzoek ingesteld waarbij men een 57-jarige man heeft aangehouden. Wat de relatie en aanleiding voor dit steekincident tussen de verdachte en het slachtoffer is, is op dit moment nog niet duidelijk en zal het onderzoek moeten uitwijzen. Uit een eerste onderzoek en verklaring van de gewonde man blijkt dat hij gewond geraakt is in een woning aan de Vignoliastraat.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd