Politiehelikopter zoekt mee naar inbrekers Tulpstraat Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Veel politie-eenheden waaronder de politiehelikopter hebben maandagavond omstreeks zeven uur gezocht naar een tweetal inbrekers in de wijk Capelle-Schenkel. In de Bloemenbuurt stonden twee negroïde mannen bij of in een woning en sloegen op de vlucht toen de bewoners het door hadden.

Ze belden 112 en de bewoner probeerde ze nog te pakken. De twee waren gevlucht in de richting van de Jumbo. Ondanks de snelle inzet van veel grond-eenheden en de helikopter konden zij tot dusver bekend niet meer worden aangetroffen. De politie heeft na het incident de aangifte opgenomen en een buurtonderzoek ingesteld.

IMG_3117 IMG_3119 IMG_3121 IMG_3122

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd