Politiehelikopter zoekt een mogelijk vluchtende man na aanrijding Donau Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Share post:

Nieuwerkerk aan den IJssel – Een man is maandagavond op de vlucht geslagen nadat hij een stopteken had gekregen op de Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel. Op de N219 werd de man gespot door de politie waarna ze hem voor een controle tot stoppen wilden dwingen. De man koos het hazepad en ging er hard vandoor. De achtervolging ging richting Nieuwerkerk aan den Ijssel

Hij reed de wijk in en maar maakte bij een bocht een fout. Reed rechtdoor de tuin van een woning waarop hij na het rammen van een geparkeerde auto tot stilstand kwam. Hij wist te voet te vluchten en de politie stelde een zoekactie in. Hierbij werd er onder andere gebruik gemaakt van honden en een politiehelikopter. Tot zover bekend is de man nog niet aangetroffen.

IMG_3124 IMG_3127 IMG_3129 IMG_3130 IMG_3133 IMG_3134 IMG_3135

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd