zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Vrouw gewond na auto te water door ongeval N57 Ouddorp

- advertentie -

Ouddorp – Na een éénzijdig op een zijweg van de N57 is zondagavond in ieder geval één vrouw lichtgewond geraakt. Op de Parallelweg reed de bestuurster het gras in waarna ze in de sloot tot stilstand kwam. De brandweer rukte met spoed uit en voor de zekerheid werd het Mobiel Medisch Team meegestuurd. Ter plaatse bleek de materiele schade groter te zijn dan het persoonlijk leed. Één van de inzittenden een vrouw raakte gewond maar hoefde na controle niet mee naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt het incident.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -