Vrouw gewond na auto te water door ongeval N57 Ouddorp

maandag 6 oktober 2014 00:45

Ouddorp – Na een éénzijdig op een zijweg van de N57 is zondagavond in ieder geval één vrouw lichtgewond geraakt. Op de Parallelweg reed de bestuurster het gras in waarna ze in de sloot tot stilstand kwam. De brandweer rukte met spoed uit en voor de zekerheid werd het Mobiel Medisch Team meegestuurd. Ter plaatse bleek de materiele schade groter te zijn dan het persoonlijk leed. Één van de inzittenden een vrouw raakte gewond maar hoefde na controle niet mee naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt het incident.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw gewond na auto te water door ongeval N57 Ouddorp
Schrijver:

 

 

Ouddorp – Na een éénzijdig op een zijweg van de N57 is zondagavond in ieder geval één vrouw lichtgewond geraakt. Op de Parallelweg reed de bestuurster het gras in waarna ze in de sloot tot stilstand kwam. De brandweer rukte met spoed uit en voor de zekerheid werd het Mobiel Medisch Team meegestuurd. Ter plaatse bleek de materiele schade groter te zijn dan het persoonlijk leed. Één van de inzittenden een vrouw raakte gewond maar hoefde na controle niet mee naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt het incident.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!