Automobilist rijdt water in en vlucht weg Balthasar van der Polweg Delft

Date:

Share post:

Delft – Dinsdagmorgen 7 oktober hebben duikers van de brandweer in het water langs de Balthasar van der Polweg in Delft gezocht naar de bestuurder van een auto die daar in de sloot lag.  Hoe de auto in het water is beland, is nog onduidelijk. Hulpdiensten rukten massaal uit waaronder het trauma team uit Rotterdam.

De brandweer heeft het voertuig en het water doorzocht maar niemand meer aangetroffen. De auto is door de grote kraan van de brandweer Haaglanden uit het water gehaald en is later door een berger afgesleept. Politieagenten gaan de zaak onderzoeken, hieruit zal moeten blijken wat zich exact heeft afgespeeld.

Foto’s en verslag : Anouk krempel

IMG_6029 IMG_6015 IMG_5961 IMG_5943 IMG_5939 IMG_5938 IMG_5934

- Advertisement -

Gerelateerd