Schietincident Tweede Schansstraat Rotterdam in Opsporing Verzocht

Date:

Share post:

Rotterdam – Dinsdagavond toont het tv-programma Opsporing Verzocht (20.30 uur, NPO 1) beelden van een schietincident op de hoek van de Tweede Schansstraat met de Spanjaardstraat in Rotterdam. Dit incident vond plaats op donderdag 10 juli 2014 rond 18.45 uur. Voor zover bekend bij de politie zijn er geen gewonden, wel zijn meerdere hulzen op straat aangetroffen.

Deze zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. Op camerabeelden zijn twee nog onbekende mannen te zien. De politie wil heel graag weten wie deze mannen zijn omdat zij mogelijk belangrijke getuigen in het onderzoek zijn. De mannen worden onherkenbaar getoond. De betreffende beelden worden dinsdagavond getoond in het tv-programma Opsporing Verzocht.

De politie onderzoekt of het schietincident aan de Tweede Schansstraat verband houdt met de andere schietincidenten die de afgelopen maanden plaatsvonden in Rotterdam-Delfshaven. Het heeft dan ook de grootste prioriteit bij de politie. Een groot team van rechercheurs werkt non-stop aan het onderzoek naar de schietpartijen en het oplossen ervan.

Naast uitgebreid rechercheonderzoek is de politie met meer agenten op straat aanwezig. Zowel herkenbaar in uniform als onherkenbaar. Ook houdt de politie met regelmaat preventief fouilleeracties.

- Advertisement -

Gerelateerd