Brandweervoertuig vliegt uit de bocht naar spoedrit Arendshof Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – Een brandweerauto is tijdens een spoedrit uit de bocht gevlogen. De spuitgasten werden gealarmeerd voor een melding van een woningbrand op het Arendshof in Capelle aan den IJssel. Bij een krappe bocht gleed het voertuig door mogelijk een glad wegdek tegen de spoedrand en schoot vervolgens de berm in om vervolgens in de bosjes tot stilstand te komen. Naast flink wat schade aan het voertuig was er geen persoonlijk letsel.

Omdat er nog doorgereden kon worden werd de melding voortgezet. Een ander korps die eveneens was gealarmeerd kon geen brand ontdekken in de woning. De spuitgasten zijn daarna teruggereden naar de plek van het ongeval om de boel op te ruimen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Jeroen van Zomeren

IMG_3138

IMG_1022 IMG_1017 IMG_1009 IMG_1003

 

 

IMG_3140 IMG_3141 IMG_3147

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd