Jongeman haalt nat pak na sprong van Willemsbrug Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Woensdagavond omstreeks 19:00 werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een persoon te water vanaf de Willemsbrug te Rotterdam. Kort na aankomst van de hulpdiensten bleek de jongeman al weer op de kant te zijn gekomen van de Maaskade aan de oostzijde van de Willemsbrug.

Hierop kon een gealarmeerde traumahelikopter zijn landing afbreken en retour naar de basis, ook de brandweer hoefde niet in actie te komen. De jongeman is ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel en overgebracht in verband met mogelijke onderkoelingsverschijnselen. De jongeman heeft tevens tegenover de politie verklaard dat hij dit wel vaker doet waarop duidelijk werd dat dit een bewuste actie was die héél anders had kunnen aflopen.

- Advertisement -

De jongeman zal vermoedelijk gaan opdraaien voor de gemaakte kosten tijdens de inzet van de hulpdiensten, een carrière als voormalig Olympisch topzwemster Inge de Bruijn zal er voor hem niet in zitten. Ondanks de verontrustende inzet greep een twitcop vanuit Rotterdam Centrum de kans om een plaatje te schieten van Rotterdam en dit te delen met zijn volgers op Twitter.

2014-10-08 19.19.17

 

 

 

- Advertisement -

Gerelateerd